STÄMP & BALK

Samtliga våra stålrörsstämp är galvade. De finns i längder från 1,04 till 5,50 meter. Till stämpen finns ett stort tillbehörsprogram som fyrvägstoppar, stämpbockar, avsträvningsmaterial, HT20 träbalkar och annat.

L21 LASTSTÖD

L21 är ett stämptorn med en tillåten last på upp till 210 kN. Stödets basmått är 25 x 25 cm. Huvudkomponenterna är tre mellandelar, tre typer av toppstycken och en spindel. Alla delar förbinds enkelt med L21-skarvbultar. Till L21 stämptorn kan Formmax Monteringsstöd användas.

HI-LITE

Hi-Lite stämptornsystem består av ramar i aluminium som förbinds med krysstag som finns i ett stort antal längder. För höjdreglering används topp- och fotspindlar samt förlängningsrör av aluminium. Som bockrygg ska aluminiumbalk typ Hülätt användas. Balken fästs till spindlarna med hjälp av T-bultar. Några av Hi-Lites starka sidor:
Snabbt och enkelt montage. / Lätt och säkert att arbete med. / Klarar stora laster. 42 kN/spira. / Mycket anpassningsbar genom utbytbara krysstag. / Basmått på tornen 1 220 x 1 220 och 1 220 x 2 440. Andra mått kan också byggas med hjälp av olika krysstag. / Stor ställbarhet i höjden.