KONTAKTA VÅRT HUVUDKONTOR PÅ 019-25 13 40

VÅRA SÄLJARE

Calle Dahlerus

Försäljning & Teknik, Syd
070-535 14 16
calle.dahlerus@formmax.se

2018 började Calle Dahlerus hos oss som regionansvarig i södra Sverige. I och med Calle förstärkte vi servicen och säkerheten på alla våra projekt söderut. Calle har stor erfarenhet från sina tidigare arbetsplatser, NCC, Hünnebeck, Abetong och Gripen betong när det gäller att bygga och leverera produkter till betongstommar. Calle är en infödd skåning och bor med sin familj i Höllviken.

Kenth Roos

Försäljning & Teknik, Öst
073-962 66 99
kenth.roos@formmax.se

Kenth Roos arbetar med försäljning och teknik. Kenth har arbetat inom byggbranschen sedan år 2000 och med Formmax produkter (Hünnebeck inkluderat) sedan 2007. Kenths motto och ledord lyder: kunskap, erfarenhet, pålitlighet. Det är så han önskar att våra kunder ska uppfatta både honom och Formmax. Kenth arbetar också med frågor om hur Formmax ska uppdatera produkter, kunskap och service runt säkerhet och kvalitetssäkring. På fritiden blir det en och annan golfrunda och med nybyggt hus så finns det också en hel del att göra på tomten…

Mats Hamrén

VD/Försäljning & Teknik
070-535 83 60
mats.hamren@formmax.se

Vd och delägare som jobbat med Formmax produkter sedan 1989. Huvudansvarig för teknikfrågor och marknad – men jobbar som både ”springpojke” och vd!” Vi är ett litet företag med stort driv, men vi drar åt samma håll och kan det vi håller på med”, säger Mats. Mats brinner för att jobba med produktutveckling och att ha nära kontakt med kunder och lösa deras problem. Då trivs han! På fritiden befinner han sig helst i träningsspåret eller på en konsert – inte minst om Bob Dylan står på scenen!

Carl Rohlén

Försäljning & Teknik, Väst
0705-35 12 70
carl.rohlen@formmax.se

Carl Rohlén har en lång erfarenhet av nära kundkontakter och träffar helst sina kunder kontinuerligt ute på plats. ”För ett långsiktigt samarbete är det viktigt att vara tillgänglig och förstå kundernas behov.” Carl har tidigare arbetat på PcP, Abetong och nu senast på Strängbetong.
När jag inte jobbar lägger jag mycket tid på mina tre barns fritidsaktiviteter, framförallt tillbringas mycket tid i ishallen där jag är en av ledarna i min sons hockeylag. Höjdpunkterna på året är de veckor vi kan tillbringa i fjällen med skidåkning både på längden och utför.

Robert Björkman

Försäljning & Teknik, Öst
070-535 14 20
robert.bjorkman@formmax.se

ÖVRIGA KONTAKTER

Mattias Andersson

Materialchef
070-253 97 55
mattias.andersson@formmax.se

Mattias började på Formmax 2016, men var ändå ingen nykomling eftersom han jobbat med företagets produkter i 14 år på företaget Hünnebeck. Mattias stortrivs med att ansvara för material, logistik och lager. ”Det är ett väldigt varierat jobb där jag får ägna mig åt att ständigt förbättra, utveckla och hitta nya lösningar.” Det har varit självklart för Mattias att bli en del av Formmax-gänget eftersom företagets värderingar stämmer så väl med hans egna: kvalitet, säkerhet och service är alltid i fokus. Mattias är utbildad skogsmästare ”som hamnade i betongbranschen” och intresset för naturen är starkt. Fiske och vandring står oftast på programmet när han och sambon Cecilia kopplar av på släktgården i Värmland.

Anne-Marie Berg

Administration, ekonomi
072-565 23 61
annemarie.berg@formmax.se

Anne-Marie Berg är administratör och spindeln i kontorsnätet på Formmax. Hon tar emot kundsamtal och beställningar, kontrollerar leveranser, sköter orderhantering och fakturor. Hon finns ständigt på plats och vet var alla andra befinner sig också! I byggbranschen har hon arbetat sedan 1998 och på Formmax har hon hittat alla ingredienser för att trivas: ”Ett omväxlande jobb i ett härligt gäng med kompetenta kollegor.” Kollegorna bockar och tackar och skickar varma hälsningar tillbaka. De trivs med sin glada värmländska och har överseende med hennes enda stora brist: hon håller på Färjestad i hockey!

Andreas Jensen

Lager, transport
070-535 12 15
andreas.jensen@formmax.se

Andreas är uppväxt i Kumla, bor numera i Örebro och var tidigare anställd hos Hasselfors Garden. Andreas är en sportintresserad kille som spelat hockey i Kumla, Örebro och Skövde. Nuförtiden blir det mest rullskridskor istället för skridskor på is. Fritidssysselsättning nummer ett är numera golf som Andreas spelar med stor framgång. Håller på Arsenal, tyvärr...

Jessica Karlsson

Ekonomi
0762-40 32 14
jessica.karlsson@formmax.se

Jessica har bred erfarenhet från många olika branscher då hon tidigare arbetat som ekonomikonsult, hon drivs av att hitta lösningar och effektivisera. "Jag tar gärna långa, med betoning på långa, promenader i skogen. Annars blir det gärna en sväng till gymmet. Jag älskar att heja på mina barn när de spelar innebandy, så är det nått idrottslag jag hejar på så är det barnens innebandylag.

Mohsen Nazari

Projektingenjör
070-535 12 14
mohsen.nazari@formmax.se

Mohsen Nazari började sin resa hos oss på Formmax i januari 2021. Han är utbildad projektingenjör och har hunnit med en hel del trots sina unga 26 år. För 10 år sedan flyttade Mohsen till Örebro, idag är han gift och har ett barn som får mycket av hans lediga tid. Dataspel är något han gärna ägnar sig åt och är ett stort fotbollsfan, två lag som ligger honom varmt om hjärtat är Manchester United och Bayern München. Musik spelas ofta hemma och han är en allätare.

Dagge Jinghede

Order, leveranser och returer
070-5351430
dagge.jinghede@formmax.se

MELLAN / NORD

Huvudkontor / Lager
HK: Maskingatan 6  (Hitta hit)
SE-702 86 Örebro
Telefon: 019-25 13 40
info@formmax.se

 

ÖST

Försäljning / Teknik
Kenth Roos
Kontor: Tallmätargatan 1c.  (Hitta hit)
SE-721 34 Västerås
Telefon: 073-962 66 99
kenth.roos@formmax.se

VÄST

Försäljning / Teknik
Carl Rohlén
Kontor: Klangfärgsgatan 5  (Hitta hit)
SE-426 52 Västra Frölunda
Telefon: 0705-35 12 70
carl.rohlen@formmax.se

SYD

Försäljning / Teknik
Calle Dahlerus
Lager / Kontor: Kranvägen 1 (Hitta hit)
SE-245 34 Staffanstorp

Telefon: 070-535 14 16
calle.dahlerus@formmax.se