KONTAKTA VÅRT HUVUDKONTOR PÅ 019-25 13 40

VÅRA SÄLJARE

Kenth Roos

Försäljning, Teknik, Öst
073-962 66 99
kenth.roos@formmax.se

Kenth Roos arbetar med försäljning och teknik på Formmax. Kenth har lång erfarenhet från byggbranschen (17 år) och har arbetat med Formmax produkter (Hünnebeck inkluderat) i mer än 10 år. Kenth´s motto och ledord lyder – kunskap, erfarenhet, pålitlighet. Det är så han önskar att våra kunder ska uppfatta både honom och Formmax. Kenth arbetar också med frågan om hur Formmax ska uppdatera produkter, kunskap och service runt säkerhet och kvalitetssäkring. På fritiden blir det en och annan golfrunda och med nybyggt hus så finns det också en hel del att göra på tomten…

Calle Dahlerus

Försäljning, Teknik, Syd
070-535 14 16
calle.dahlerus@formmax.se

Den första augusti började Calle Dahlerus hos oss som regionansvarig i södra Sverige. I och med Calle förstärker vi service och säkerheten på alla våra projekt söderut. Calle har stor erfarenhet från sina tidigare arbetsplatser, NCC, Hünnebeck, Abetong och Gripen betong när det gäller att bygga och leverera produkter till betongstommar. Calle är en infödd skåning som bor med sin familj i Höllviken.

 

Mats Hamrén

Försäljning, Teknik, Mellan / Nord
070-535 83 60
mats.hamren@formmax.se

Vd och delägare som jobbat i 25 år med Formmax produkter. Huvudansvarig för teknikfrågor och marknad – men jobbar ”som både springpojke och vd!” ” Vi är ett litet företag med stort driv", säger Mats men vi drar åt samma håll och kan det vi håller på med. Mats brinner för att jobba med produktutveckling och att ha nära kontakt med kunder och lösa deras problem. Då trivs han! På fritiden befinner han sig helst i träningsspåret eller på en konsert – inte minst om Bob Dylan står på scenen!

Rolf Hillberg

Försäljning, Teknik, Mellan / Nord
070-604 32 58
rolf.hillberg@formmax.se

Försäljning och teknik är Rolfs huvudområden. Han är delägare och har arbetat med FORMMAX produkter i 30 år så han kan dem ”utan och innan”. Våra kunder uppskattar att vi är ett företag som levererar högkvalitativa produkter, är leveranssäkra och serviceinriktade, säger Rolf, ”Det är också vår absoluta målsättning”. Rolf beskriver sig som en problemlösare, och redan som ung gillade han utmaningar: Han gjorde lumpen som attackdykare på kustjägarskolan i Stockholm. Idag tar han det lite lugnare med familj och vänner.

ÖVRIGA KONTAKTER

Mattias Andersson

Materialchef
070-253 97 55
mattias.andersson@formmax.se

Mattias Andersson är nykomlingen – och ändå inte! Började på Formmax 2016 men har jobbat med företagets produkter i 14 år (på företaget Hünnebeck). Mattias har ansvar för material, logistik och lager och han stortrivs ”Ett väldigt varierat jobb där jag får jobba med att ständigt förbättra, utveckla och hitta nya lösningar” Det har varit självklart för Mattias att bli en del av Formmaxgänget eftersom företagets värderingar stämmer så väl med hans egna – kvalitet, säkerhet och service är alltid i fokus. Mattias är utbildad skogsmästare ”som hamnade i betongbranschen” och intresset för naturen är starkt. Fiske och vandring står oftast på programmet när han och sambon Cecilia kopplar av på släktgården i Värmland.

Anne-Marie Berg

Administration, ekonomi
072-565 23 61
annemarie.berg@formmax.se

Anne-Marie Berg är administratör och spindeln i kontorsnätet på Formmax. Hon tar emot kundsamtal och beställningar, kontrollerar leveranser, sköter orderhantering och fakturor. Hon finns ständigt på plats och vet var alla andra befinner sig också! I byggbranschen har hon befunnit sig sedan 1998 och på Formmax har hon hittat alla ingredienser för att trivas: Ett omväxlande jobb i ett härligt gäng med kompetenta kollegor. Kollegorna bockar och tackar och skickar varma hälsningar tillbaka. De trivs med sin glada värmländska och har överseende med hennes enda stora brist – hon håller på Färjestad i hockey!

Andreas Jensen

Lager, transport
070-535 12 15
andreas.jensen@formmax.se

Andreas är uppväxt i Kumla men bor nu i Örebro och var tidigare anställd hos Hasselfors Garden. Andreas är en sportintresserad kille som spelat hockey i Kumla, Örebro och Skövde. Nu för tiden blir det mest rullskridskor istället för skridskor på is. Annars är golf numer största aktivitet och med stor framgång har det visat sig. Håller på Arsenal, tyvärr...

MELLAN / NORD

Huvudkontor / Lager
HK: Maskingatan 6  (Hitta hit)
SE-702 86 Örebro
Telefon: 019-25 13 40
info@formmax.se

 

ÖST

Försäljning / Teknik
Kenth Roos
Kontor: Tallmätargatan 1c.  (Hitta hit)
SE-721 34 Västerås
Telefon: 073-962 66 99
kenth.roos@formmax.se

SYD (NYETABLERING)

Försäljning / Teknik
Calle Dahlerus
Lager / Kontor: Verkstadsvägen 6  (Hitta hit)
SE-245 34 Staffanstorp

Telefon: 070-535 14 16
calle.dahlerus@formmax.se