Våra tillförlitliga monteringsstöd, stämp och tillhörande produkter för betongprefab-montage och plattbärlag stödjer och skapar säkerhet och smidighet i byggprocessen. Vi levererar både till stora och små byggen över hela Sverige. Några exempel kan du se här nedan. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar hör gärna av dig.

Platinan / Göteborg

Platina vid Lilla Bommen i Göteborg blir en samlingsplats med 60 000 kvadratmeter kontor, coworking, restaurang och ett helt nytt hotell. Formmax har levererat Monteringsstöd K440, K600 och K760, aluminiumstämp Alu-Up 350, 400, 500 och 625 samt vårt Stämptorn L21 med en höjd av 8,25 meter där det var riktigt höga laster. Beställare var Nordec (tidigare Ruukki) och vi tackar för ett gott samarbete.

Hotell Scandic Station / Örebro

Under 2021 kommer de första gästerna kunna bo i det nya Scandichotellet vid centralstationen i Örebro. Det 14 våningar höga hotellet kommer att bli en viktig del i den framväxande stadsdelen kring Örebro resecentrum. Smidmek har här valt Formmax som leverantör av Monteringsstöd K440 och P330 till väggarna och Stämp till bjälklagen.

Hotell Draken / Göteborg

Ett nytt landmärke i Göteborg kommer det nya hotellet Draken vid Järntorget att bli. I den 33 våningar höga byggnaden kommer det att rymmas 453 hotellrum, restauranger, konferenslokaler och gym. UPB är de som bygger stommen och Formmax har till väggarna levererat Monteringsstöd från 10,0 m. till 3,3 m. samt till bjälklagen Stämp, Alu-Up och Stämptorn.

Gårda Vesta / Göteborg

Gårda Vesta är ett av de nya landmärkena i Göteborg som vi på Formmax är stolta över att ha varit en del av. Vi har levererat Monteringsstöd K440 och aluminiumstämp Alu-Up 350, 400 och 500. Beställare var Ruukki/Nordec och vi tackar för ett gott samarbete.

Hedda Andersson Gymnasiet / Lund

Ny skola, 4 byggnader + idrottshall byggs av Starka Betongelement och totalentreprensör är Skanska. Vi har levererat Monteringsstöd P330, K440, K600 till vägg, samt Alu500 till balkar

Sävenäs etapp 1 / Göteborg

102 lägenheter byggs av vår uppdragsgivare Gösta Bengtsson Bygg. Byggherre är K-Fastigheter. Vi har levererat: Stämp D250/D350 och HT20-balk till plattbärlag, Alu-Up-torn till balkonger/loftgångar, Monteringsstöd till vägg.

Kv Brännaren / Malmö

48 st BR-lägenheter byggs av Finja Prefab. Totalentreprenör är City Entreprenad. Produkter vi levererat är Monteringsstöd P330 och K440 till vägg, samt Alu-Up till balkonger och balkar

Burlövsbadet / Arlöv

Nytt badhus i Burlöv. Beställare, Finja Prefab. Vi har levererat Monteringsstöd i spannet från P330 ända upp till Super 15 (till väggar och pelare). Alu-Up levererades till balkar. Totalentreprenör: NCC

Norra Tornen / Stockholm

Norra Tornen på Torsplan i Stockholm är ett häftigt projekt som vi på Formmax är stolta över att vara en del av. Vi har levererat Monteringsstöd P330, Stämp D350 och D400 samt Alu-Up balkongtorn.

Friends Arena / Solna

Folkets och Sveriges mäktiga arena blev verklighet tack vare många målmedvetna individer och företag, däribland Formmax. Vi är mycket stolta att fått varit med och levererat material för att realisera denna fantastiska byggnad.

Sportcentrum / Hörby

Sportcentrum, med plats för två fullskaliga handbollsplaner och läktare för 600 personer, är en av Hörby kommuns största satsningar någonsin. För Starka Betongelement, som reste stommen med 11 meter höga fasadväggar, var våra monteringsstöd Super 10 ett perfekt alternativ.

Billesholms gård / Skåne

Byggherre: Kärnfast/Bjuvs kommun. Montagefirma: Flexrock Sverige AB. Produkter som Formmax levererar: Monteringsstöd P330 till väggmontage, Stämp D250 / HT-20-balk till bjälklag (Plattbärlag) och ALU-UP-stämp/ramar till balkonger