Norra Tornen, Stockholm

Norra Tornen på Torsplan i Stockholm är ett häftigt projekt som vi på Formmax är stolta över att vara en del av. Vi har levererat Monteringsstöd P330, Stämp D350 och D400 samt Alu-Up balkongtorn.

Friends Arena, Solna

Folkets och Sveriges mäktiga arena blev verklighet tack vare många målmedvetna individer och företag, däribland Formmax. Vi är mycket stolta att fått varit med och levererat material för att realisera denna fantastiska byggnad.

Gallerian, Stockholm

På tillbygget av Gallerian mitt i Stockholm levererade vi vårt nya ALU-UP stämp och monteringsstöd. Monteringsledare: Benny Fredriksson, Contiga.

Bro Fårön, Piteå

NCC har byggt en bro över till Fårön i utkanten av Piteå. Den nya bron ersätter den gamla som var både gammal och för smal. Formmax levererade 24 stycken H33-fackverksbalkar till projektet.

Sportcentrum i Hörby kommun

Sportcentrum, med plats för två fullskaliga handbollsplaner och läktare för 600 personer, är en av Hörby kommuns största satsningar någonsin. För Starka Betongelement, som reste stommen med 11 meter höga fasadväggar, var våra monteringsstöd Super 10 ett perfekt alternativ.

Lomma Hamn

Våren 2013 byggde Strängbetong nya bostäder med fantastiskt läge i Lomma Hamn. Formmax levererade monteringsstöd P330.

Billesholms gård

Byggherre: Kärnfast/Bjuvs kommun. Montagefirma: Flexrock Sverige AB. Produkter som Formmax levererar: Monteringsstöd P330 till väggmontage, Stämp D250 / HT-20-balk till bjälklag (Plattbärlag) och ALU-UP-stämp/ramar till balkonger

Säkert arbete

För oss i Formmax är det högsta prioritet att vi kan hjälpa till för att göra arbetet ute på byggarbetsplatserna säkrare.

Mobilia, Malmö

Till om- och nybyggnaden av Mobilia shoppingcenter levererade vi alla våra Monteringsstöd, från P330 till Super 10.

NKS, Karolinska, Stockholm

Vi har levererat monteringsstöd, stämptorn och stämp till Contiga och Skanska stom.