Välkommen till Formmax – en ledande aktör av säkra och smidiga Monteringsstöd, Alu-up och Stämp & Balk

MONTERINSSTÖD

Våra monteringsstöd täcker ett stort utbud av monteringsstöd i olika längder och storlekar. Vi kan allt om ett säkrare bygge. Prata stöd med oss.

ALU-UP

ALU-UP är ett stämp- och stämp-tornssystem med hög lastförmåga i kombination med låg vikt. Vi levererar ett komplett system med fokus på säkerhet och nogrannhet.

STÄMP & BALK

Vårt STÄMP & BALK-system är ett mycket flexibelt och säkert system när vi pratar form till plattbärlag.

Vi utvecklar vi ständigt nya lösningar som fokuserar på effektivitet, bättre säkerhet och en hållbar byggekonomi. Detta gör oss lyhörda på marknaden och vilka nya behov som driver utvecklingen.

EFFEKTIVITET

Vi vill, med en hög närvaro och snabba beslut, bidra till att förenkla och förkorta montaget av stommar – effektivitet ger er bättre ekonomi.

SÄKERHET

För oss är säkerheten nummer ETT. Kvalitetskraven gäller i varje led – allt från produkter, montering, demontering, frakt och kontroller av returer.

UTVECKLING

Vi jobbar ständigt med att utveckla nya produkter för säkrare och bättre byggen. Lättare stämp och limträfästen är några av de senaste nyheterna.

NYHET

ECO-Stämp

ECO STÄMP finns i tre olika justerbara längder:
1460-2500 mm  /  1710-3000 mm  / 1960-3500 mm

Ytbehandling: Varmförzinkad

Beskrivning: Våra ECO-stämp är framtagna i enlighet med den gällande normen för stämp, EN 1065. Grunderna för våra ECO-stämp är att de ska vara säkra, ergonomiska och ha lång livslängd. Den utmärkande egenskapen är den låga vikten i förhållande till den höga lastkapaciteten. Övriga fina produktegenskaper är en ”Easy-to-turn”-mutter och att det finns en längdmarkering på innerröret.

NYHET

Fästen till stommar av trä

Limträfäste Klick / Limträfäste Uni / 2-Hålsfäste

Limträfäste Klick och Limträfäste Uni används främst vid högre väggar eller pelare för att både rikta och ta upp stora horisontallaster.  2-Hålsfästet är avsedd att användas vid lägre höjder och mindre laster.  Alla våra fästen är varmgalvaniserade för att undvika missfärgningar på träytor.