Här kan du läsa om vår historia i korthet. Vi glädjer oss åt vår ständiga utveckling och positiva trend i företagandet. Vi är ett modernt och kommunikativt företag som strävar efter att leverera högsta kvalitet både vad gäller produkter och tjänster.

2012

Formmax AB grundas

I April 2012 grundas Formmax AB av Mats Hamrén, Tommy Olsson och Rolf Hillberg. Vår inriktning och strategi är att Formmax AB ska verka som en solid leverantör av hyr-material inom prefabmontage till den svenska byggindustrin. Vi lägger stort fokus på säkerhet och personlig och engagerande service. Ett exklusivt avtal med Hünnebeck tecknas och därmed bygger vi vårt första hyr-lager i tegelbrukets lokaler i Hallsberg där vi också har vårt huvudkontor. Ett säljkontor i Stockholm inrättas.

2012 – Logo och reklammaterial produceras

Projekt 2012

Projekt 2012

De första leveranserna 2012 går till projekt som Friends Arena och Nya Karolinska.

Ordervolym 2021 > 500 leveranser

2013

Vi stärker organisationen

Vi stärker organisationen inom både lagerstyrning och administration. Bland produktnyheterna märks L21-stämptorn och demontagebandet. Vi börjar också att samla våra användningsriktlinjer i Formmax-pärmar vilket underlättar att hålla ihop informationen ute på byggena.

Några projekt 2013

Några projekt 2013

Under året levererade vi till ett antal större projekt som tex Mall of Scandinavia samt flera Biltemabutiker.