Norra Tornen, Stockholm

På Torsplan i Stockholm byggs dessa läckra hus. Ett häftigt projekt som vi på Formmax är stolta över att vara en del av. Vi har levererat Monteringsstöd P330, Stämp D350 och D400 samt Alu-Up balkongtorn. Följ projektet via webbkamera, se länk nedan.

Friends Arena, Solna

Folkets och Sveriges nya och mäktiga arena är nu i full andvänding tack vare många målmedvetna individer och företag, däribland vi på Formmax. Vi är mycket stolta att fått varit med och levererat material för att realisera denna fantastiska byggnad.

Gallerian, Stockholm

På tillbygget av Gallerian mitt i Stockholm har vi levererat vårt nya ALU-UP stämp och monteringsstöd. Monteringsledare: Benny Fredriksson, Contiga.

Kv. Tennet, Göteborg

Vi levererade till Strängbetong och Skanska till det stora kontorsbygget kv. Tennet. Vi levererade K760, K600, K440 och P330 samt andra kompletterande produkter.

Nötöbron, Åland

Nötöbron ersätter den gamla Nötöbron som går mellan Nötö och Jydde på Åland. Formmax har levererat 25 st. H33-balkar ända upp till 25,0 m längd. Upplagen var med L21 stämptorn och egen konstruktion av stålbalkar.

Lomma Hamn

Strängbetong byggde under våren 2013 nya bostäder med fantastiskt läge i Lomma Hamn. Formmax har levererat monteringsstöd P330.

NKS, Karolinska, Stockholm

Vi har levererat monteringsstöd, stämptorn och stämp till Contiga och Skanska stom.

Säkert arbete

För oss i Formmax är det högsta prioritet att vi kan hjälpa till för att göra arbetet ute på byggarbetsplatserna säkrare.

Mobilia, Malmö

Om- och nybyggnad av Mobilia shopping center. Vi har levererat alla våra Monteringsstöd, från P330 till Super 10.