KONTAKTA VÅRT HUVUDKONTOR PÅ 019-25 13 40

Mats Hamrén

Försäljning, Teknik
070-535 83 60
mats.hamren@formmax.se

Vd och delägare som jobbat i 25 år med Formmax produkter. Huvudansvarig för teknikfrågor och marknad – men jobbar ”som både springpojke och vd!”” Vi är ett litet företag med stort driv, säger Mats men vi drar åt samma håll och kan det vi håller på med. Mats brinner för att jobba med produktutveckling och att ha nära kontakt med kunder och lösa deras problem. Då trivs han! På fritiden befinner han sig helst i träningsspåret eller på en konsert – inte minst om Bob Dylan står på scenen!

Rolf Hillberg

Försäljning, Teknik
070-604 32 58
rolf.hillberg@formmax.se

Försäljning och teknik är Rolfs huvudområden. Han är delägare och har arbetat med FORMMAX produkter i 30 år så han kan dem ”utan och innan”. Våra kunder uppskattar att vi är ett företag som levererar högkvalitativa produkter, är leveranssäkra och serviceinriktade, säger Rolf, ”Det är också vår absoluta målsättning”. Rolf beskriver sig som en problemlösare, och redan som ung gillade han utmaningar: Han gjorde lumpen som attackdykare på kustjägarskolan i Stockholm. Idag tar han det lite lugnare med familj och vänner och inte minst dobbermantiken Hedvig, 7 år!

Tommy Olsson

Försäljning, Teknik
070-438 83 63
tommy.olsson@formmax.se

På FORMMAX har vi kundfokus i centrum i allt vi gör, säger Tommy Olsson och han vet vad han pratar om. Tommy är delägare och har jobbat 30 år med företagets produkter. Han har enorm erfarenhet av vad som krävs för att hävda sig i den stenhårda konkurrensen på byggmarknaden. ”Våra kunder ställer höga krav och vi gör allt för att leva upp till dem, för många är vi den självklara leverantören” Engagemanget i företaget är starkt men lite plats i sitt stora hjärta har han kvar för andra saker - inte minst AIK där han är ständig och ivrig medlem ända sedan ungdomsåren!

Mattias Andersson

Materialchef
070-253 97 55
mattias.andersson@formmax.se

Mattias Andersson är nykomlingen – och ändå inte! Började på Formmax 2016 men har jobbat med företagets produkter i 14 år (på företaget Hünnebeck). Mattias har ansvar för material, logistik och lager och han stortrivs ”Ett väldigt varierat jobb där jag får jobba med att ständigt förbättra, utveckla och hitta nya lösningar” Det har varit självklart för Mattias att bli en del av Formmaxgänget eftersom företagets värderingar stämmer så väl med hans egna – kvalitet, säkerhet och service är alltid i fokus. Mattias är utbildad skogsmästare ”som hamnade i betongbranschen” och intresset för naturen är starkt. Fiske och vandring står oftast på programmet när han och sambon Cecilia kopplar av på släktgården i Värmland.

Anne-Marie Berg

Administration, ekonomi
072-565 23 61
annemarie.berg@formmax.se

Anne-Marie Berg är administratör och spindeln i kontorsnätet på Formmax. Hon tar emot kundsamtal och beställningar, kontrollerar leveranser, sköter orderhantering och fakturor. Hon finns ständigt på plats och vet var alla andra befinner sig också! I byggbranschen har hon befunnit sig sedan 1998 och på Formmax har hon hittat alla ingredienser för att trivas: Ett omväxlande jobb i ett härligt gäng med kompetenta kollegor. Kollegorna bockar och tackar och skickar varma hälsningar tillbaka. De trivs med sin glada värmländska och har överseende med hennes enda stora brist – hon håller på Färjestad i hockey!

Kenth Roos

Försäljning, Teknik
073-962 66 99
kenth.roos@formmax.se

Kenth Roos (anställd i april 2017) arbetar med försäljning och teknik på Formmax. Kenth har lång erfarenhet från byggbranschen (17 år) och har arbetat med Formmax produkter (Hünnebeck inkluderat) i mer än 10 år. Kenth´s motto och ledord lyder – kunskap, erfarenhet, pålitlighet. Det är så han önskar att våra kunder ska uppfatta både honom och Formmax. Kenth arbetar också med frågan om hur Formmax ska uppdatera produkter, kunskap och service runt säkerhet och kvalitetssäkring. På fritiden blir det en och annan golfrunda och med nybyggt hus så finns det också en hel del att göra på tomten…

Oscar Hamrén

Lager och leveranser
073-027 78 96
oscar.hamren@formmax.se

Oscar Hamrén är yngst i teamet, han har dock hunnit med några år på Formmax. Oscar startade på lagret, sedan ett år tillbaka jobbar han även med leveranser. I de dagliga rutinerna ingår att boka lastbilar, skriva ut fraktsedlar och ha koll på det material som kommer tillbaka till Formmax från olika byggen. För honom är det viktigt att kunden får snabba leveranser och han känner stor tillfredsställelse när alla leveranser gått i väg för dagen. På fritiden umgås Oscar med vänner, familj och flickvännen Sara, tillsammans med dem besöker han gärna någon storstad. En annan stor hobby är att träna och att spela datorspel på lediga dagar och kvällar. Om du springer på honom på stan så är det inte omöjligt att han bär keps.

ÖREBRO / Huvudkontor och lager

Maskingatan 6
SE-702 86 Örebro
Telefon: 019-25 13 40
info@formmax.se

STOCKHOLM / Försäljningskontor

Tommy Olsson
Besöksadress: Solkraftsvägen 25
SE-135 70 Stockholm
Telefon: 070-438 83 63
tommy.olsson@formmax.se

VÄSTERÅS / Försäljningskontor

Kenth Roos
Besöksadress: Tallmätargatan 1C
SE-721 34 Västerås
Telefon: 073-962 66 99
kenth.roos@formmax.se

SVEDALA / Lager / Order

Besöksadress: Ågatan 49
SE-233 31 Svedala
Telefon: 019-25 13 40
Thomas Holmquist
Telefon: 070-281 48 31
Birgitta Lang Johansson
Telefon: 072-221 77 90
birgitta.langjohansson@cdfsverige.se